Eli siis. Loppupäivä meni päin ties mitä. Kello 17 jälkeen söin vähän kaikkea: 2 Suffelia, Jim-patukan, katkarapukrepin, porkkanapihvin, irtiksiä 100g, kuivattuja hedelmiä&toffeeta 100g, kasvispizzaa palan, lohipiirakkaa palan, lisäksi kaurahiutaleita maitoon sekoitettuna. On kamalaa kirjoittaa näitä, mutta minkäs teet. Mutta hyvä että sain pahan olon tästä (jälleen) ja nyt olisin oikeasti motivoitunut pudottamaan painoa, inhoefekti on niin suuri että pakko saada itseään niskasta kiinni. Tiedän että pystyn siihen, olen pystynyt ennenkin.

Sitäpaitsi nyt minulla on laite josta olen kauan haaveillut, keittiövaaka! Sillä saa kätevästi punnittua ruokien painot, ihanaa.

Huomisen suunnitelmissa on koe aamulla.  Aamupalaksi ajattelin 2 munan munakasta, loppupäivästä en tiedä vielä. Huomisen aikana mietin suunnitelmaani kilojen pudottamiseen. Täytyy kirjata suunnitelma tänne jotta sitä voisi noudattaakin. Viime suunitelmani toimi hyvin, itseasiassa tulin siitä jo pakkomielteiseksikin. Siinä suunnitelmassa laskin päivän kokonaiskulutuksen kalorilaskurissa ja laskin myös kaikki kalorit sen ilmaisella osalla. Aloin tulla ahdistuneeksi jos kalorit ylittivät 1100 (sairasta, onneksi en noudattanut tätä kuin vajaa 2kk). Lisäksi suunnitelmani alkoi loppujen lopuksi tympiä. Ja pahasti.

Listaan asioita joiden takia kannattaa (=täytyy, ei ole muuta vaihtoehtoa) unohtaa herkut ja suklaa:

- kun olen kevyimmilläni on ihana olo, ei raskas tai turvonnut

- on ihanaa kun vaatteet tuntuvat löysiltä

- kaikki asiat tuntuvat paremmilta kun on "laihempi" (laitan "" merkit koska en tahdo käyttää itseeni laiha-sanaan viittaavia adjektiiveja, eivät ne sovi minulle)

- tykkään kun luut tuntuvat paremmin

Kamala päänsärky, ollut jo koko päivän, eikä kaapissa ole yhtään aspiriinia, argh.