No niin. Valotan hieman syitä miksi oikeastaan loin tämän blogin. Eilen (jälleen kerran) yhden ahmimisillan jälkimainingeissa mietin millä tavalla voisin auttaa itseäni, tai edes suunnata mielenkiinto johonkin muuhun. Noh, kirjoittamisenhan on sanottu olevan terapeuttista joten tässä tulos.

Nimimerkistä sen verran että se on Björkin mahtavan kappaleen nimi,en siis oikeasti ole niin surumielinen kuin voisi valinnan perusteella odottaa. Lisäksi Crying kuulostaa ihanalta lausuttaessa.

Olen 17-vuotias naispuolinen henkilö ja suurin osa kirjoituksistani tulee pyörimään laihduttamisen, tai ylipäätänsä kaikkeen siihen liittyvään ympärillä. Tarkoituksena kun on pudottaa pari kiloa ja saada normaali suhtautuminen ruokaan. Huoh. Mitat kerron perjantaina joka on punnituspäiväni, mutta turha varautua anorektikon tai ylipainoisen mittoihin. Suht normaali luulisin olevani (omalla järjellä ajateltuna, mutta mieli ja tunteet sanovat toista). Varmasti kirjoitan muustakin.

Tämän päivän syömiset:

Klo 7.00 250g maitorahkaa+1dl marjoja               

12.15 omena                                                               

15.00 omena

lisäksi vihreää teetä johon olen innostunut viikko sitten. Liikuntana 40min kävelyä ja 50min kuntopyörällä. Näin vähän ruokaa siksi että ensinnäkin olo on kauhea eilisen jälkeen ja tiedän että illalla tulen syömään irtiksiä ja jotain muuta kivaa. Musiikkina Dimmu Borgir - The Conspiracy Unfolds.